MB 0.037
دوره آموزشی "آشنایی با تنظیم پروانه های ساخت محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی "
MB 0.2
بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی
MB 0.294
بررسي تاثير محلولپاشي اتفن و بسته بندي با اتمسفر متغير(MAP) برخصوصيات كيفي ميوه آلبالوي مجاری
MB 0.12
افزايش راندمان نگهداری زيتون تخمير شده جهت توليد
MB 0.233
استفاده از آب فوق گرم در استخراج اسانس زيره پارسي (. Bunium Persicum (Boiss و بررسي
MB 0.301
آلوا ويرا ، بررسی فرآيند خشک کردن گياه با دو روش هوای گرم و خشک کن انجمادی
MB 0.103
اثر نوع خشک کن و دماي آب بر توانایی جذب آب مجدد قطعات خشک شده سه رقم عمده سیب زمینی
MB 0.173
اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز
MB 0.673
Zeolites as builders for detergents
MB 0.027
امولسيون كننده هاي غذايي مورد استفاده در محصولات نانوايي باعث بهبود كارايي و عملكرد شورتنينگ ها مي شوند.
MB 0.069
تعريف واژه درجه استحصال آرد و روشهاي محاسبه و تعيين آن پرداخته و سپس تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب و ويژگيهاي آرد (خاكستر، رنگ، رطوبت، پروتئين، فيبر خام، چربي، گلوتن مرطوب، عدد رسوبي، عدد فالينگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژي خمير وخواص كيفي نان مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است.
MB 0.014
آکریل آمید در غذاهایی که غنی از کربوهیدرات بوده و در حرارت بالای 120 درجه سانتی گراد پخته یا سرخ می شوند مشاهده شده است.این ترکیب جرء مواد احتمالی سرطانزا برای انسان معرفی شده است.
MB 0.015
اسید های چرب از جمله مواد اولیه مورد نیاز بدن انسان می باشند که از طریق تغذیه سالم تامین می شوند.

امروز 24 مرداد ماه 1397

چناچه شما دارای نرم افزار بارکد خوان در گوشی هوشمند خود هستید به راحتی می توانید با اسکن این کد به آدرس این صفحه دسترسی داشته باشید.

  • Condition image
  • دمای هوا

    loading...

  • وضعیت هوا

    loading...